Beauty

Review | Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

IMG_7433-2

Vandaag een review van de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Dat is gelijk een hele mond vol qua naam! Deze lipgloss zat in het beautypakket dat ik een tijdje geleden ontvangen heb. Lisa reageerde onder de video dat ze benieuwd was wat ik van dit gehypte product zou gaan vinden. Hier eindelijk mijn mening over het product!

Als eerste moet ik zeggen dat ikzelf over het algemeen meer fan ben van lipsticks dan lipglosjes, maar toch heb ik nog enkele lipglosjes liggen die ik wél fijn vind. 

IMG_7455Ik heb de kleur 04 Petal Shimmer. Het is alleen wel een beetje jammer dat op de verpakking alleen 04 staat en dat ik de naam via internet moest ontdekken. De verpakking heeft een sponsapplicator waar de substantie doorheen komt. Ik vond het op zich wel grappig, want ik had het wel eens voorbij zien komen, maar zelf nog nooit een lipgloss met zo’n werking gehad. De kleur die eruit komt is lichtroze en de substantie is niet te dun, niet de dik. Precies goed eigenlijk.

lip perfectorHierboven mijn lippen zonder en met de lip perfector

De gloss ziet er heel natuurlijk uit en geeft mijn lippen een natuurlijke glans. Ook geeft het de illusie dat mijn lippen iets voller zijn dan dat ze in werkelijkheid zijn. Ook blijft de gloss goed zitten! Ik heb hem de hele middag op mijn lippen gehad en pas na het eten moest ik het weer bijwerken.

IMG_7530

 

Conclusie
Ik ben erg tevreden over deze lip perfector! Hij geeft een natuurlijke glans en past goed bij de tint van mijn lippen. Je hoeft het niet vaak bij te werken en hij voelt ook niet te plakkerig aan op de lippen. Hij kost dan wel wat, maar het is zeker een aanrader!

De Clarins Instant Light Natural Lip Perfector is te verkrijgen bij Douglas voor €17,95

Heb jij deze lipgloss al eens uitgeprobeerd?

Lots of love,
Floor Flawless

p.s Voor de opletter: de full face foto is inderdaad nog met mijn oude haar! Ik had steeds geen tijd om deze review te schrijven, dus had de foto’s al een tijdje.

3 thoughts on “Review | Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

  1. Het klinkt als een fijne lipgloss en de kleur vindt ik ook heel pretty! Ik heb dit merk ieder geval nog nooit geprobeerd. Ik vind trouwens de full face foto echt heel leuk, de lipgloss staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.