Fashion

Reckless & Relentless

Reckless & RelentlessReckless & Relentless – Asking Alexandria

Vorige week toen ik bij Kim op bezoek was, heeft Lisanne foto’s gemaakt van de outfit die ik die dag droeg. Ze maakte hierbij gebruik van een 50mm lens. Ik besloot voor het eerst mijn Reckless & Relentless t-shirt van Asking Alexandria aan te doen gecombineerd met andere kledingstukken die inmiddels al vaker voorbij zijn gekomen. 

Reckless & Relentless  Reckless & Relentless

Reckless & Relentless

Reckless & Relentless

Reckless & Relentless

Reckless & RelentlessT-Shirt Asking Alexandria | Vest Rommelmarkt | Shorts Kledingbeurs | Schoudertas Rommelmarkt | Leatherlook Legging Action | Laarsjes Bristol

Het was een erg gezellige middag en de foto’s zijn tof geworden! Als je een verslag van de middag wil lezen, klik dan hier.

Ik ben blij dat ik eindelijk weer een outfit aan jullie kan laten zien, want dat was alweer een tijdje terug. Ik had eerder nog een andere outfit gefotografeerd, alleen waren die foto’s niet echt goed gelukt en stond mijn gulp half open! *blooper* Daarom komen die foto’s niet online haha. Ik hoop dat ik een oplossing kan vinden om weer regelmatig outfitposts te maken, want ik merk dat jullie het leuk vinden om te zien.

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

4 thoughts on “Reckless & Relentless

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.