Beauty

Rainbow Dash Lipgloss

Rainbow Dash lipgloss

Rainbow Dash is een veel geliefde pony van My Little Pony. Van Liesjaa Anna kreeg ik met de Giftswap Rainbow Dash Lipgloss! Ondanks dat ik lipgloss niet zo vaak meer gebruik, besloot ik deze toch eens uit te proberen. 

Rainbow Dash lipgloss

De verpakking waar het lipglossje in zit, is kleurrijk, precies wat Rainbow Dash is. Het lipglossje heeft een verpakking blauwe en zilveren kleur met glitters. De lipgloss op zich is een transparante kleur met regenboogkleuren glitters erin. De tube heeft een simpel standaard tuitje om de lipgloss aan te brengen. Gelukkig ruikt het niet heel erg chemisch, wat vaak wel zo is met zulke glossjes.

Rainbow Dash lipglossDit zijn mijn lippen zonder iets erop.

Rainbow Dash lipgloss
Rainbow Dash lipgloss

Het resultaat met de lipgloss op! Eigenlijk is deze vrij simpel, maar vanwege dat het eentje van Rainbow Dash is maakt het zo leuk. Deze lipgloss plakt nauwelijks in tegenstelling tot de meeste lipglosses en blijft redelijk goed zitten als je wat gaat drinken. Ik ben dus erg tevreden over deze lipgloss!

De lipgloss is te koop bij de Wibra. De exacte prijs wist Liesjaa al niet meer. Heel erg bedankt Liesjaa voor het geven van de lipgloss!

Wie van mijn lezers is nog meer een My Little Pony lover?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

5 thoughts on “Rainbow Dash Lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.