Fashion

Quick outfit | Dreaming

Alweer een tijdje geleden dat ik eigen foto’s heb geplaatst in een artikel. De quick outfit foto heeft mijn klasgenootje Ineke gisteren tijdens de fotografie opdracht van mij gemaakt. Natuurlijk is het niet de enige foto die gemaakt is, maar deze vond ik het beste gelukt. Het was gisteren lekker weer en dat kwam voor ons mooi uit. We gingen massaal naar buiten om te oefenen met een huge flitser op onze camera, leuk ding is dat zeg! Bij de onderstaande foto kijk ik best wel dromerig, stiekem dacht ik al aan de zomervakantie haha!

DSC_0049Choker Claire’s | Shirt Skreamer | Vest H&M | Spikesarmband Ziekenhuis | Paars armbandje gay straight alliance | Zwart armbandje Emma Blackery

Ik hoop dat het dit weekend ook weer mooi weer is, want vandaag is de lucht weer eens grijs. Dit weekend zal ik ervoor zorgen dat er een volledige outfit wordt geschoten, want ik blijf het leuk vinden om outfit’s te laten zien! Bovendien heb ik iemand gevonden die me daarbij wil helpen. Ook hoop ik dat ik komende week weer gewoon elke dag een artikel online kan zetten. Ik zat de afgelopen week een beetje in een dip wat betreft inspiratie voor artikelen. Gelukkig ben ik inmiddels alweer van alles aan het bedenken!

Lots of love,
Floor Flawless

Foto gemaakt door: Ineke Boersma

Tagged , ,

4 thoughts on “Quick outfit | Dreaming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.