Persoonlijk, Video's

Q&A: Kledingstijl en inspirerende personen

Omdat ik op Youtube veel nieuwe abonnees erbij had gekregen en op Twitter, Facebook en Instagram veel nieuwe volgers had, besloot ik een Q&A te gaan doen. In deze video beantwoord ik de gekregen vragen. Laat gerust vragen achter voor de nieuwe Q&A!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Q&A: Kledingstijl en inspirerende personen

  1. Heerlijk toch om jezelf te kunnen zijn, ook al noemen mensen dat vaak als ‘anders’ zijn. Volgens mij heb je mijn foto’s wel gezien op mijn blog uit mijn alto tijd. Soms vind ik het nog wel jammer dat een felroze wijde ribbroek voor mijn werk nu Not Done is. De rockmuziek zal ook niet snel verdwijnen uit mijn leven, al zie ik nu wel techno invloeden voorbij komen hahhaha. We moeten echt een keer naar een feestje ofzo 😉 xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.