Beauty

Pupa oogschaduw, blush en nagellak

In een ontvangen pakketje van mijn voormalige docent Engels, waren een paar producten van Pupa bijgevoegd; een glitter nagellak, oogschaduw en blush. Ik heb de producten uitgeprobeerd en zal er vandaag wat meer over vertellen.

Nagellak

Pupa NagellakAls eerste dit prachtige lakje met de naam 817. Het heeft kleine zilveren glittertjes. Ik vind glitter nagelllakjes ontzettend leuk, maar het eraf halen gaat lastiger dan bij een gewoon lakje. Toch wilde ik hem uitproberen.

Pupa 817Het lakje dekt redelijk goed na 2 laagjes, maar waarschijnlijk lijkt het mooier, als je het in combinatie met een matte lak gebruikt. Je kunt hem kopen in de Pupa webshop en kost €6.50

Oogschaduw en Blush
Pupa Oogschaduw 01Een zwarte glitter oogschaduw in nummer 01. De verpakking is heel onpraktisch. Als je het plastic er omweg haalt, heeft het geen bedekking meer. Deze is dan ook niet verkrijgbaar in de shop.

Pupa blush 01De blush bevat 3 verschillende tinten. Eigenlijk zou je het kunnen zien als een blush, highlighter en bronzer in 1. Ook bij de blush is de verpakking weer onpraktisch en is niet meer verkrijgbaar in deze verpakking.

Pupa 01 swatchesOver de swatches daarentegen valt niet te klagen! Zowel de oogschaduw als de blush bevatten veel pigment. De kleuren komen hierdoor prachtig uit.

Ik ben erg tevreden over deze producten en zal ze zeker regelmatig gebruiken.

Heb jij producten van Pupa? Zo ja, wat is jouw mening over de producten die je bezit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

3 thoughts on “Pupa oogschaduw, blush en nagellak

    1. Dankjewel! Haha ik ken het sommige bonnen hebben dan een verloopdatum, kom je eindelijk eens op het idee van joh ik ga het halen, kijk je op de bon; oeps datum verlopen xD Ik heb nu in totaal 3 lakjes van Pupa en het is een fantastissch merk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.