Persoonlijk

Project Positief Tag

Mensen hebben me de laatste tijd besmet met positiviteit en dit komt doordat ik overal de Project Positief Tag voorbij zie komen. Deze tag is bedacht door lieve Dagmar en ik vul hem vandaag ook voor jullie in!

Wat is je favoriete quote en waarom?
”Alone we may be lost, but together we stand tall”
Je komt er soms niet uit in je eentje en dan is het belangrijk om te weten dat er anderen voor je klaar staan. Als je er met iemand over praat kun je er samen uit komen, want samen sta je sterk!

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Een reis maken naar de landen die ik nog heel graag wil bezoeken! Zo wil ik al een paar jaar dolgraag een keer naar Noorwegen! Daarnaast hoop ik het ook te maken als freelancer in vooral concertfotografie, want ik vind het echt zo leuk om te doen!

Wat betekent geluk voor jou?
Blij worden van kleine en grote mooie momenten en fijne mensen om je heen hebben waarmee je alles kunt delen. Ik word er al gelukkig van als ik een ander blij kan maken door diegene ergens mee te helpen!

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn beste vriendin Liesjaa! Als ik me rot voel kan ik altijd mijn verhaal bij haar kwijt en daarna zet het gesprek vaak om naar iets random waardoor ik de slappe lach krijg. Maar ook de lieve reacties die ik op mijn blog krijg word ik heel erg vrolijk van!

IMG_5128

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Een concert van mijn favoriete band Our Last Night! Laat me verder alsjeblieft gewoon slapen, want anders word ik niet zo vrolijk wakker… 😉

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Gisteren in de klas door een opmerking van een klasgenoot. Vervolgens konden het meisje dat naast me zat en ik elkaar niet aankijken zonder in de lach te schieten. Ik weet alleen niet meer wat de opmerking was, maar als ik het nog wist is het toch al niet grappig meer. Je had er gewoon bij moeten zijn! Haha!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik sinds ik weer op school zit tot nu toe elke dag naar school ben gegaan! Ik zat dan wel regelmatig als een zombie in de klas, maar hé ik was aanwezig! Het klinkt misschien gek nu ik het zo zeg. Toch is het voor mij een hele prestatie, omdat ik veel lichamelijke klachten heb; ernstige vermoeidheid en snel pijn in mijn armen, benen en rug. Op dit moment ben ik weer voor onderzoek bij de dokter om te kijken of ik daadwerkelijk CVS heb of dat het toch iets anders is.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Blijf dromen en volg je hart. Als je vertrouwt in jezelf kun je bereiken wat je wil! En wat anderen vinden van je dromen, dat maakt niet uit. Het gaat erom wat je zelf wil en belangrijk vindt!

Waardoor kreeg jij voor het laatst een lachbui?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

6 thoughts on “Project Positief Tag

  1. Hm misschien moet ik ook wat vaker positief zijn en ook denken (en ook deze tag overnemen)
    Ik heb vaak met mijn vriend een lachbui – meestal door iets doms op tv – en dan lig ik gewoon echt serieus op de grond te rollen van het lachen :’)

  2. Ik heb hem laatst dus ook gedaan en je merkt het echt dat positiviteit besmettelijk is. Leuk toch? De laatste lachbui die ik had was om een filmpje van Emma Blackery, mevrouw kon weer eens niet normaal doen hahaha. xxx Lucinda

  3. Met tranen in mijn ogen je artikel gelezen, wat een mooie invulling en een hart van goud heb je toch. Ik hoop echt dat er gauw duidelijkheid komt voor je omtrent je gezondheid, wat dapper dat je toch steeds op school zit. Daar mag je zo trots op zijn! Je bent een echte doorzetter, houd vol en op een dag zal dit harde werken echt worden beloond <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.