Beauty

Producten die ik onder de douche/in bad gebruik

Doucheproducten Hoewel ik bezig ben met het minimaliseren van mijn verzorging stash, heb ik wat betreft producten voor onder de douche/in bad keurig 1 verpakking open en ligt de rest gewoon in de beautyla onder mijn bed. Het leek me leuk om te laten zien welke producten ik momenteel in de badkamer heb staan. 

IMG_7992Als eerste een shampoo voor geverfd haar van Syoss. Deze heb ik ook een keer in mijn favorieten video laten zien. Ik geloof dat dit alweer mijn derde flacon is die ik in gebruik heb.

IMG_7993Uit dezelfde lijn heb ik ook de conditioner. Hoewel ik gemerkt heb dat een haarmasker wat fijner en meer voedend is voor mijn haar, wil ik deze conditioner eerst wel gewoon opmaken.

IMG_7994Ik gebruik maar een soort douchegel tegelijk en momenteel is dat Heat Rush van Beyoncé. Deze kreeg ik jaren terug in een cadeauverpakking waar de parfum ook bij zat. Hmmm heerlijke geur!

IMG_7996Ook ga ik de laatste maanden regelmatig in bad. Zeker als ik het ijskoud heb of als ik last heb van mijn rug vind ik het heerlijk om in bad te gaan. Ik doe er dan een scheutje Rozemarijn olie in van Kneipp. Helaas is een tijdje terug het etiket eraf gevallen, maar goed Rozemarijn olie dus!

Wat ik ook heel erg heb is dat ik nooit zin heb om onder de douche te gaan, maar als ik er eenmaal onder sta wil ik er juist niet onder vandaan. Herkent iemand dat? Vooral met dit weer vanwege het feit dat je het dan heel snel koud krijgt als je er weer onder vandaan moet komen haha! De drempel tot in bad gaan is wat dat betreft wat minder groot voor mij. Ik lig er met gemak een uur of langer in met een boek. Juist doordat ik zo lang in het warme water lig houdt mijn lichaam de warmte wat langer vast en heb ik het niet gelijk koud als ik eruit stap. Als we gaan verhuizen en we geen bad hebben in het nieuwe huis, ga ik dat zeker missen!

Welke producten gebruik jij momenteel onder de douche?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Producten die ik onder de douche/in bad gebruik

  1. Ik vind lange douches nemen vreselijk zonde van het water. Ik douche sowieso elke dag en was m n haar ook elke dag, dus ik verspil naar mijn idee een hoop water dat ik het eigenlijk niet vind kunnen dat ik ook nog op m n gemakje alles ga doen. Fijne producten gebruik je trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.