Lifestyle

Post uit Amerika!

Een tijdje geleden ontving ik post uit Amerika. Na een tijdje gebabbeld te hebben met Alex (a.k.a. Woody), bassist van Our Last Night, besloot ik zijn Yoga Calendar te kopen. Op deze kalender staan foto’s van hem afgebeeld in verschillende yoga poses, die tijdens de tour van Our Last Night zijn gemaakt. Amsterdam zit er ook tussen! De kalender loopt van september 2013 t/m februari 2015, langer dan een gewone kalender dus.

Yoga TravelsAlex gebruikt zijn vrije tijd tussen de shows door, om bezig te zijn met yoga. Hij vindt er veel rust in. Ook mijn lichaam zou meer balans moeten vinden en meer rust uitstralen. Daarom kwam ik ook op het idee om deze kalender aan te schaffen en er inspiratie uit te halen en extra gestimuleerd te worden.

Veel mensen zien yoga vaak als iets zweverigs, maar dat hoeft het niet eens te zijn! Ik heb toen ik nog bij opleiding Styling design zat een yoga workshop gehad en zelfs op de middelbare school waren we er met een leraar een beetje mee bezig, zodat onze klas wat rustiger werd tijdens de les. Ook bij mijn danstrainingen doen we af en toe een beetje yoga als warming up voor modern/lyrical.

Ik hoop dus door yoga meer innerlijke rust te krijgen en wie weet word ik dan minder snel moe! Ik heb nogal snel last van stress en spanning, waardoor mijn hele lichaam van binnen overhoop gehaald wordt. Dit zorgt dan vervolgens ook voor erge haaruitval en dat soort dingen. Af en toe heb je gewoon een momentje voor jezelf nodig en ik hoop dat yoga een uitkomst bied voor mij! Ik weet alleen nog niet precies hoe ik het ga aanpakken, maar ik kom er wel uit.

Yoga TravelsYoga TravelsYoga Travels

Yoga Travels

Thank you so much Alex for being my inspiration and always being there whenever I need you! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “Post uit Amerika!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.