Lifestyle, Persoonlijk

Piercings die ik nog wil laten zetten

Een aantal jaren geleden, ontstond bij mij het idee om piercings te laten zetten. Ik kreeg op mijn 5e gaatjes in mijn oren, maar ik wilde meer dan dat. Na er goed over nagedacht te hebben liet ik 2 jaar geleden mijn eerste lip piercing zetten. Vorig jaar liet ik dan eindelijk de 2e zetten, met andere woorden sindsdien heb ik snakebites.

Casual Christmas

Toch ben ik nog steeds niet tevreden, omdat er nog twee soorten piercings zijn die ik graag zou willen. Van eentje ben ik sowieso helemaal zeker en de ander ben ik bijna helemaal over uit.

Dit jaar wil ik eindelijk mijn helix laten zetten. Een helix is een piercing boven in het oor, in het stuk kraakbeen. Omdat de meningen verschillen hoe pijn het doet, kijk ik er wel een beetje tegen op, maar aangezien ik er zeker van ben dat ik het wil hebben, ga ik er toch voor.

helix-piercing-57989

Ook wil ik hoogstwaarschijnlijk een wenkbrauw piercing. Omdat ik hier nog niet helemaal zeker over ben, ga ik hier nog wat langer over nadenken. Maar over de helix ben ik nu al een lange tijd zeker!

wenkbrauw

Heb jij piercings of wil je er eentje laten zetten?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding 2 & 3

Tagged , ,

13 thoughts on “Piercings die ik nog wil laten zetten

 1. Ik wilde ook altijd een helix, maar ik heb het uiteindelijk toch nooit gedaan haha! en ik wilde altijd een neuspiercing, maar ik had de pijn er niet meer voor over en vele zeiden dat het niet bij me zou passen! en uiteindelijk heb ik dus aan beiden kanten 2 oorgaatjes en al bijna 6 jaar een navelpiercing <3 en meer piercings wil ik tot nu toe eigenlijk niet meer (:

 2. Ik heb in mn linker oor 2 gaatjes en mn rechter oor 1 gaatje, helix en een conch. Toen ik mn helix liet schieten (YEP… mijne is geschoten) zat ik in groep 8.. maar nu mag dat dus niet meer. Mijne is wel een paar keer flink ontstoken geweest, maar nu na zoveel jaren heb ik er geen last meer van. Hou je helix heel goed schoon want kraakbeen is ontzettend vervelend. Vorig jaar, in mei, heb ik mn conch laten zetten, die is nu bijna geheeld 🙂 Ben er super blij mee

 3. Ik heb 3x een lippiercing gehad en natuurlijk ook oorbellen. Helaas begon alles meteen te ontsteken, waarschijnlijk door de zelfde reden als bij mijn moeders neuspiercing (die ze nu ook niet meer heeft). We kunnen er niet tegen dat iets door je huid heen zit wat er niet hoort. Materiaal maakt niet uit. Ik ben wel nog heel erg aan het twijfelen of ik tunnels neem en dan in een keer laat door stretchen tot 1,6mm. Ik ben alleen bang voor de pijn. Voornamelijk omdat mijn gaatje dan nog net vers is en hij niet eerst geheeld kan worden, omdat hij dan weer ontstoken is.

 4. Ik vind een wenkbrauwpiercing persoonlijk niet echt mooi staan, maar da’s mijn mening. Ook als je aan werk wilt komen is een piercing in het gezicht niet heel voordelig. Maar als je iets ECHT wilt, moet je het doen. Zo wil ik later een piercing in mijn (rechter) neusvleugel, een helix in het ene oor, en misschien een strecher in het andere.
  Misschien ga ik een snakebite laten zetten, maar daar ben ik nog niet zeker van.

 5. wenkbrauw. pijnloos als de neuk. 2 direct achter elkaar laten zetten, voelde er geen kut van. inner conch is blijkbaar bijnlijker dan een helix en die heb ik met een 2 mm naald laten zetten. voelde ik ook vrij weinig van. dus pijn niet als excuus gebruiken

 6. Ik ben benieuwd naar je ervaring met die helix & ik denk wel dat een wenkbrauwpiercing heel mooi gaat staan! 🙂

  Ik zelf heb ook een helix (valt heel goed mee hoor, is in principe niet veel meer dan gewone gaatjes in je oren), voor de rest heb ik nog een navelpiercing, tongpiercing, tragus, neuspiercing en een microdermal achter in m’n nek. & tot voor kort had ik ook een Monroe piercing, maar die is spijtig genoeg na eventjes uit te hebben gedaan al toe 🙁 dus die ben ik kwijt spijtig genoeg. Ik ga ‘m misschien wel gewoon terug laten doorprikken hoor. Nog eventjes over nadenken.

  Ik ben in ieder geval al erg benieuwd naar foto’s van je nieuwe piercing(s). 🙂

 7. Ik krijg morgen mijn wenkbrauw piercing 🙂 en wil mischien later dit jaar mijn lip piercing door werk…. ps ben 16 jaar :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.