Persoonlijk

Personal Update | What’s coming up?

Het is de laatste tijd erg stil op mijn blog. Er komt door persoonlijke redenen momenteel niet zoveel uit mijn vingers, dus staat alles even op een wat lager pitje. Gelukkig zijn er ook nog de leuke dingen die er aan zitten te komen.

Untitled

Dutch Youtube Gathering
Morgen is het eindelijk weer zo ver: de Dutch Youtube Gathering! Dit wordt alweer de vierde keer dat ik heen ga en ik heb er onwijs veel zin in! Ik baalde namelijk ontzettend dat ik tijdens het weekend van VEED ziek was en daar dus niet heen kon. Ik weet alleen nog steeds niet wat ik aan zal doen… Iemand suggesties? 

Pinksteren
Ook staat Pinksteren dit weekend weer voor de deur en dat betekent dat er komende maandag weer een grote markt in het dorp is, waar ik net zoals met Hemelvaart hoop weer wat leuke dingen te scoren!

Our Last Night
JAAAAAA BIJNAAA!!! Dinsdag is het eindelijk weer de tijd dat ik Our Last Night ga zien! Na maanden er naar toe te leven is het dan eindelijk weer zo ver! Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Liesjaa verraste me met het nieuws dat ze toch nog mee gaat, echt super tof! Ik blijf namelijk na de tijd ook bij haar slapen.

Waar kijk jij op dit moment naar uit?

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding: We Heart It

2 thoughts on “Personal Update | What’s coming up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.