Persoonlijk

Personal update: Stage & Sporten

Het is al een tijdje terug dat de laatste personal update verscheen. Natuurlijk waren er wel de My Life In Pictures artikelen, maar vandaag wil ik een paar dingen wat uitvoeriger bespreken. Zo ben ik nog steeds druk bezig met stage, maar gebeuren er ook allemaal andere dingen.

Over 3 weekjes is mijn stage alweer afgelopen en moet ik weer naar school. Ik moet zeggen dat de tijd echt ongelooflijk snel gaat! De dagen zijn vaak zo druk dat de dag al snel voorbij vliegt en je denkt, ojee het is alweer zo laat! Ook betekent het dat ik over een paar weken mijn stage opdracht moet presenteren, waar ik nog hard mee aan de slag moet. Ik ben nou eenmaal geen held in plannen, maar ik weet wel dat ik op tijd wil beginnen. Ik zal me ook bezig houden met het regelen van een stageplek voor volgend schooljaar, omdat we gelijk na de zomervakantie al op stage gaan.

Door alle drukte ben ik steeds heel erg moe, zeker omdat ik ook niet altijd even goed slaap. Ook heeft dit te maken met mijn chronische vermoeidheid. Ik heb daarom besloten om te stoppen bij de dansschool. Het was een moeilijke keuze, maar ik denk dat het wel beter is. Ik was telkens te moe om heen te gaan en als ik er wel was, dan hield ik het nauwelijks vol wat gepaard ging met heel vaak bijna flauw vallen. Ook is het gewoon niet handig te combineren met stage, omdat je op journalistieke stages vaak geen vaste tijden hebt. Dat ik aankomend schooljaar gelijk het eerste halfjaar op stage moet, gaf voor mij de doorslag. Ik heb zo’n 4 seizoenen bij de dansschool gezeten, maar maak het 4e seizoen niet af omdat ik al een aantal lessen heb gemist. Ik weet dat een paar meiden het erg jammer vinden dat ik stop, maar ik hoop af en toe met ze af te kunnen spreken!

Voor de rest zie ik dat mijn blog en youtubekanaal aan het groeien zijn en dat maakt me heel erg blij! Nog steeds besteed ik mijn vrije tijd aan het bloggen en filmpjes maken en vind ik het nog steeds heel erg leuk om te doen! Ontspannen is belangrijk en dit is voor mij een leuke manier van ontspannen. Daarom is het juist zo gaaf om te zien dat alles langzaamaan een beetje groter wordt!

In ieder geval heb ik jullie nu weer een beetje bijgekletst en als er nog vragen zijn hoor ik dat graag.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

7 thoughts on “Personal update: Stage & Sporten

  1. Wat vervelend dat je zo moe bent, maar wel fijn om te zien dat je stage zo te zien nu wel beter of leuker is! Ik snap wel dat je dan stopt met dansen, al is het natuurlijk wel heel jammer! maar succes <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.