Persoonlijk

Personal Update | Stage en bloggen

Hoewel ik een tijdje terug nog continu zei ”Ik kan bijna op stage, maar moet nog een plek vinden.”, ben ik inmiddels alweer 3 weken bezig. Ik loop stage op het kantoor van de Dutch Youtube Gathering. Ik krijg dus mee wat er allemaal achter de schermen gebeurd om zo’n evenement te kunnen organiseren en geloof me, het is meer werk dan je denkt. Er wordt het hele jaar hard aan gewerkt! Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de kleinere meet ups en staat er op andere evenementen als FirstLook Festival een stand.

Aangezien ik zelf al een aantal jaar naar de DYTG ga, vind ik het ontzettend tof om het eens van de andere kant mee te maken: van bezoeker naar medewerker. Ik ben echt blij dat Eelco mij deze kans heeft aangeboden. Twee dagen per week zit ik op kantoor en een dag per week werk ik thuis. Dit heeft te maken met het feit dat het kantoor voor mij niet om de hoek is. Gelukkig kan ik voorlopig een keer per week bij vriendinnetje Liesjaa slapen, zodat ik niet twee dagen op en neer hoef. 

Het gaat trouwens goed met bloggen! Ik heb de smaak weer te pakken en blog weer wat regelmatiger. Alleen op de dagen dat ik in het zuiden zit plaats ik niks, omdat ik er dan geen mogelijkheid voor heb. Daarnaast besteed ik ook weer meer aandacht aan mijn artikelen; goed nadenken over de tekst en proberen zoveel mogelijk eigen foto’s te gebruiken. Ik hoop dat mijn inspiratiedip voorlopig weg blijft en dat ik gewoon volop aan de slag kan.

Met YouTube gaat het ook goed, want afgelopen week behaalde ik de 400 abonnees! Zo bizar om je voor te stellen om 400 mensen voor je neus te hebben! Ik heb nog steeds heel veel plezier in het maken van video’s en met de inspiratie zit het de laatste tijd ook wel goed gelukkig. Over YouTube gesproken; na mijn stage ken ik waarschijnlijk half YouTube Nederland uit mijn hoofd haha! Jeetje, wat heb ik al behoorlijk wat namen voorbij zien komen zeg!

Hoe gaat het met jullie? 

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.