Persoonlijk

Personal Update | Nieuw leven

In mijn vorige persoonlijke update vertelde ik het al een beetje dat ik ga verhuizen in verband met mijn stage. Dit betekent dat ik vanaf volgende week een nieuw leven ga leiden. Alles wordt even anders dit komende half jaar.

Het was natuurlijk onmogelijk om binnen een week even een kamer te gaan regelen, dus daarom ben ik blij dat alles van te voren al besproken was met mijn zus, zodat ik daar voor een half jaar kan wonen. Ondanks dat is het een enorme drukte! Mijn spullen moeten er natuurlijk heen gebracht worden en ik moet allemaal zakelijke dingen regelen zoals een uitwonende beurs.

Ik ben 5 dagen in de week op stage, wat betekent dat ik 4 nachten in de week in ieder geval bij mijn zus slaap. Weekends ga ik namelijk gewoon naar huis. Het betekent wel dat ik gewoon zelf voor mijn eten en dergelijke moet zorgen en ook een aandeel lever in het huishouden. Ik heb een eigen kamertje, waar ik mezelf kan redden.

Komende week ga ik starten en ik moet zeggen dat ik het allemaal best wel spannend vind. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen. Hopelijk wen ik er snel aan. Ook heb ik alvast de mededeling dat ik deze week daar nog geen internet heb op mijn laptop, omdat mijn zus dat niet in haar abonnement had zitten. Internet is inmiddels aangevraagd, maar dit kan een paar werkdagen duren voor het wordt geleverd. Tot die tijd moet ik het doen met mobiele internet.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Personal Update | Nieuw leven

  1. Wat leuk om te horen dat het eigenlijk zo goed met je gaat! en dat je aan iets nieuws begint, maar ik snap wel dat het spannend is! Fijn natuurlijk ook dat je bij je zus mag gaan wonen voor een tijdje. Ieder geval heel veel succes! <3

  2. Spannend!! Heel veel succes met het “nieuwe leven”!! Het lukt vast allemaal wel. Je moet er zelf in geloven, dan komt het helemaal goed. Veel dingen zijn nieuw, maar jij en Ria kennen elkaar al jaren. Met geven en nemen wordt het samenwonen een succes.Ik heb er veel vertrouwen in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.