Persoonlijk

Personal Update | Hoe gaat het nu?

Het is nu twee weken en twee dagen geleden dat mijn vader overleed. Alles voelt nog steeds heel erg gek. De stilte is er nu toch echt gekomen sinds mijn zussen weer naar hun eigen huis zijn gegaan. Er komt nog wel zo nu en dan bezoek, maar het voelt anders dan toen hij nog leefde. Het zijn de kleine dingetjes waaraan je merkt dat alles anders is dan voorheen. Er mist ineens een deel van je leven eigenlijk.

Elke keer als ik de vraag krijg hoe het met me gaat weet ik niet zo goed hoe ik daar op moet antwoorden. Mijn leven gaat z’n gangetje, maar in mijn hoofd is alles 1 grote chaos. Langzaam maar zeker zal ik het een plekje kunnen geven, maar daar is het nu nog te vers voor.

:(

Momenteel geniet ik van het weer. Lekker buiten zitten tussen de fluitende vogeltjes gezien het feit dat ik zo’n 20 kilometer bij de Waddenzee vandaan woon, is hier nog aardig wat wind en is de warmte prima te doen. Tot nu toe overleef ik mijn slaapkamer ‘s nachts ook ondanks dat het een van de warmste kamers in het huis is en ik in de avond wel mijn balkondeur een paar uur wagenwijd open zet.

Liesjaa heeft hier woensdag op donderdag geslapen. Dat vond ik erg fijn! Het was haar eerste keer hier in het hoge noorden, dus hadden we de dagen zo gevuld dat ze verschillende delen van de omgeving kon zien. We hebben ook weer samen gefilmd en die video zal binnenkort online komen.

Voor de rest rust ik vrij veel uit, omdat mijn lichaam een zware klap heeft gekregen. De dagen tussen het overlijden en de begrafenis van mijn vader waren zo druk, dat ik elke dag de grenzen van mijn lichaam over ging. De pijnklachten zijn momenteel wat heftiger als ik een beetje in beweging ben geweest. Het is vervelend, maar ik weet dat ik er door heen moet bijten. Als ik helemaal niet meer beweeg ben ik natuurlijk nog verder van huis.

Kortom: Het gaat redelijk, maar ik heb gewoon tijd nodig om alles te verwerken en mijn lichaam wat rust te gunnen.

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

5 thoughts on “Personal Update | Hoe gaat het nu?

  1. Heel veel sterkte!! Dat je je erdoorheen slaat is voor mij een groot voorbeeld, net een uurtje geleden te horen gekregen dat mn vader kanker heeft.. Let op je grenzen en veel sterkte xx

  2. Heel veel sterkte, lieve Floor! Het is nu nog veel te vroeg om al te kunnen zeggen hoe verder. Neem nu alsjeblieft alle tijd die je nodig hebt.
    <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.