Persoonlijk

Personal Update | Het gewone leven is weer begonnen

De vakantie zit er voor de noorderlingen alweer op, zo ook voor mij want ook ik woon in het noorden. Dit betekent dat school weer begonnen is. Vorige week ben ik twee ochtenden op school geweest en een dag naar Schiermonnikoog.

Schiermonnikoog

Mijn eigen klas is momenteel al op stage. Ikzelf heb nog een achterstand in te halen, omdat ik nog een paar onvoldoendes sta. Mijn vader overleed namelijk tijdens de herkansingsweken en dus heb ik mijn opdrachten niet af kunnen ronden. Gelukkig hebben ze mij de mogelijkheid gegeven om een paar weken de dingen in te mogen halen en naar een stageplek te zoeken. Het voordeel is dat ik vorig jaar ook al een deel 3e jaars stage heb gedaan, dus kan ik het mezelf veroorloven om deze periode wat korter te gaan. 

Ook hebben we duidelijk afgesproken dat alles op een wat lager pitje komt te staan. Mijn behandeling voor chronische vermoeidheid om alles wat makkelijker voor mij te maken begint in november en daarmee wil ik zorgen dat ik uiteindelijk weer volledig naar school en stage kan, zodat ik niet nog meer studievertraging oploop.

Ik moet zelfstandig werken aan de inhaalopdrachten en zit dus veel in mijn uppie. Gelukkig zit Chantal ook bij mij op school en zie ik die geregeld. Sterker nog, ik heb haar geholpen bij een fotografie opdracht, omdat ze een model nodig had. De foto die je hier boven ziet is de uiteindelijke foto geworden.

In ieder geval heb ik er vertrouwen in dat alles goed komt. Ik hoop dat ik binnenkort op stage kan en dat ik het daar leuk zal hebben.

Lots of love,
Floor Flawless

Afbeelding 2 is gemaakt door Cklik Fotografie

6 thoughts on “Personal Update | Het gewone leven is weer begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.