Persoonlijk

Personal Update | Herkansingen

Het is even akelig stil geweest op mijn blog. Dit was natuurlijk niet zonder reden, ik was namelijk ontzettend druk met school! Afgelopen week was de toets- en inleverweek, wat betekende dat dit even de prioriteit had. Ik heb ontzettend hard mijn best gedaan om zoveel mogelijk gewoon af te kunnen krijgen.

Uiteindelijk is het harde werken niet voor niets geweest, want ik heb een paar hele mooie cijfers terug gekregen! Toch zijn er een paar dingen die ik moet inhalen en herkansen. Hier heb ik de komende twee weken de tijd voor. Maar gezien de dingen die ik moet doen, verwacht ik dat het wel goed zal komen.

Daarna is het dan eindelijk vakantie woohoo! Ik heb dan eindelijk weer fatsoenlijk de tijd om bezig te gaan met mijn blog, want ik mis het zeker wel! Het is voor mij namelijk pure ontspanning en ik word gewoon blij van alle leuke reacties die ik steeds mag ontvangen!

In ieder geval wilde ik even laten weten dat ik nog steeds leef haha!

Lots of love,
Floor Flawless

5 thoughts on “Personal Update | Herkansingen

  1. Heel veel succes met je herkansingen en school gaat natuurlijk voor bloggen, maar wel leuk dat je bijna weer je volledig kunt focussen op je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.