Persoonlijk

Personal Update | Even bijkletsen

Vandaag wil ik even bijkletsen, want voor mijn gevoel is dat wel even nodig. Het voelt alsof er een orkaan voorbij is geraasd, zo snel gaat alles aan me voorbij de laatste week! Soms moet je alles even op een rijtje zetten en dat wil ik nu doen, samen met jullie.

Goed, mijn vorige personal update was alles behalve positief. De dagen erna voelde ik me ziek, zwak en misselijk, want ja hoor de griep moest mij ook weer even hebben. Dat is nu gelukkig voorbij en ik heb maar 1 dagje gemist van stage. Over stage gesproken, ik zit hier inmiddels al weer bijna een maand. Wat betekent dat ik volgende week alweer op de helft ben van mijn stageperiode. WOW! Het leuke is dat ik eindelijk bezig zal gaan met concertfotografie en het eerste concert daarvoor is morgen in Purmerend: Stream Of Passion. Ik ben reuze benieuwd, want deze band komt ook naar CityRock dit jaar! Natuurlijk ben ik ook benieuwd welke concerten ik nog meer in beeld mag brengen.

Embedded image permalink

Over concerten gesproken: Waarschijnlijk is mijn gespam over Our Last Night de meeste van jullie niet ontgaan. Ze komen 26 mei naar Dynamo in Eindhoven! Ik kocht dinsdagmiddag gelijk mijn ticket nadat ik het nieuws wist. Mijn slaapplek is ook al geregeld, want mijn beste vriendin woont in Eindhoven yay! Ik ben echt super blij dat ik eindelijk weet wanneer ik mijn favo band weer zal zien en dat ik in het bezit ben van een ticket!!

Dat de tijd voorbij vliegt merk ik niet alleen aan hoe snel mijn stageperiode gaat, maar ook aan het feit dat ik alweer bijna jarig ben! Op 6 maart word ik alweer 21 jaar! Het is dan een vrijdag, wat betekent dat ik gewoon op stage zal zitten, niet veel bijzonders dus haha! Wie weet komen er in dat weekend wat mensen langs. Laten we in ieder geval hopen dat ik me dat weekend in ieder geval lichamelijk een beetje oke voel!

Op dit moment voel ik me naar omstandigheden redelijk goed en ik hoop dat dit voorlopig ook zo blijft! Ik ben alleen af en toe een beetje chagrijnig op de momenten dat ik heel erg moe ben, maar hey dat kan gebeuren toch?

Naar welk concert kijk jij heel erg uit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

3 thoughts on “Personal Update | Even bijkletsen

  1. Aah het komt allemaal wel goed <3
    Ik heb geen concert om naar uit te kijken, maar ik heb wel een lijstje met bands/ artiesten waarvan ik graag naar hun concert wil ^^

  2. Fijn om te lezen dat het toch naar omstandigheden goed met je gaat. Ik vond mijn stages ook altijd super tof, dus is leuk om daar zo weer aan te denken als ik het bij jou lees. Ik heb geen concert in de planning helaas… ­čÖü xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.