Persoonlijk

Personal Update | Drukte achter de schermen

Het is de laatste tijd een beetje rustig op mijn blog, maar er is wel degelijk drukte achter de schermen! Zoals jullie weten loop ik elke dag stage van 10:00 tot 18:00 en vervolgens doe ik boodschappen, kook ik, maak de keuken weer netjes en lig dan languit in bed. Energie voor het maken van artikelen heb ik vaak al niet meer.  Nu denken jullie: ”Je kunt toch vooruit werken in het weekend?” Poeh was dat maar zo! De afgelopen 2 weekenden waren druk en dat zullen de komende weekenden ook zijn. Ik zal jullie vertellen wat me allemaal te wachten staat!

Afgelopen weekend had ik een shop our closet samen met een paar andere bloggers en we zijn inmiddels druk bezig met het organiseren van een nieuwe editie. Deze keer zal het op een andere plek gehouden worden! Dit zal waarschijnlijk eind november of ergens in december plaats vinden, maar zodra de datum vast staat horen jullie daar natuurlijk meer over.

Komend weekend ga ik alweer(!) naar mijn lieve Engelse vrienden van Skreamer, zodat ik ze nog kan zien voor ze weer terug naar Engeland gaan. Ik ga samen met iemand die ik bij het vorige concert heb leren kennen en we zijn ook van plan samen een keer naar Engeland te gaan. Tof! De zondags is er een meet-up van een paar youtubers (gamers, die ik praktisch alleen ken van Facebook haha) waar ik misschien een kijkje ga nemen en ga ik eindelijk iemand zien die ik al een paar maanden ken via internet!

Het weekend erop vieren we de verjaardag van mijn zus en nichtje tegelijk en het weekend van 4 oktober heb ik een masterclass fotografie waar ik heel benieuwd naar ben! Ik ben benieuwd wie er allemaal naar de masterclass komen en wat we allemaal gaan doen!

Mijn blog staat dus momenteel even op een laag pitje. Ik hoop dat jullie het begrijpen dat door de drukte soms niet een artikel klaar staat. In ieder geval doe ik mijn best om wel gewoon dagelijks een artikel te plaatsen, maar als het even niet lukt weten jullie in ieder geval waarom!

Heb jij leuke plannen in het vooruitzicht? 

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: Bridge Bank

Tagged , ,

3 thoughts on “Personal Update | Drukte achter de schermen

  1. Ik begrijp dat helemaal! Naast het bloggen heb je ook een leven, net als iedereen. Ik ben ook niet het type dat veel kan vooruit werken. Blog gewoon wanneer je daar tijd en vooral zin voor hebt. Veel plezier de komende tijd!

  2. Ik heb naast het bloggen ook een fulltime baan dus begrijp helemaal hoe moeilijk het is. Ik vind het ook pittig hoor om elke dag toch een artikel online te gooien. Neem de tijd die je nodig is, want je moet het wel leuk houden voor jezelf. Ik heb niet echt spannende dingen in het vooruitzicht, maar dat vind ik ook wel even prima zo hahaha. xxx Lucinda

  3. Ik begrijp je volkomen! Je kunt ook niet eindeloos doorwerken met alles, dus vooral doen wat je moet doen en dat bloggen komt wel weer als je er tijd voor hebt! (: Wel gaaf dat je een masterclass fotografie gaat doen! En ik ben pas in Engeland geweest, echt leuk om een keer naar toe te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.