Persoonlijk

Personal Update | Diagnose en waar ik me nu mee bezig houd

Blossom reflection
De eerste schoolweek is achter de rug. Het is eigenlijk wel weer even wennen, vooral omdat nog niet de hele klas terug is van stage. Wat wel leuk was, is dat we donderdag een gastles hadden van de bekende fotograaf Jimmy Nelson. Echt, die man kan zo mooi vertellen zeg! De tijd vloog voorbij! 

Goed, vorige week ging ik naar het ziekenhuis in Nijmegen. Eindelijk is de echte diagnose Chronische Vermoeidheids Syndroom bevestigd. Na ruim 5 a 6 jaar! Wow! Nu is het wachten op de oproep voor het behandelcentrum. Ik ga in therapie om er beter mee om te leren gaan, zodat ik meer uit mezelf kan halen en dat is wel heel erg fijn. Ik ben erg benieuwd hoe alles zal gaan lopen!

Ondertussen houd ik me ook bezig met de zomervakantie. Ik ben van plan om samen met Maurits naar Engeland af te reizen, zodat ik ff kan ontstressen en al mijn lieve Engelse vrienden kan zien. Ik vind het namelijk super eng om in mijn uppie te gaan en Maurits is nog nooit in Engeland geweest, dus vandaar met z’n tweetjes! Ik ben al druk bezig met centjes sparen en probeer wat dingen te verkopen, zodat ik wat extra geld op zak heb om los te gaan in Camden Town 😉 Ik ben al 3 jaar niet meer op vakantie geweest, dus ik heb er onwijs veel zin in!

Enne ik probeer natuurlijk ook te genieten van het weer, want de lente is nu lekker op gang! Af en toe is het nog wel een beetje frisjes, maar over het algemeen is de zon wel lekker veel te zien! Ik word daar zo blij van!

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron Afbeelding: We Heart It 

8 thoughts on “Personal Update | Diagnose en waar ik me nu mee bezig houd

  1. Wat fijn dat het nu echt bevestigd is! Het is fijn om precies te weten waarom je je ziek en/of moe voelt! Ik weet nu dan dat ik Fibromyalgie heb (en ik denk dan ook CVS, maar ik wacht nog op de bevestiging daarvan), maar ik ga ook nog uitsluiten of het toch niet Lyme is, dat vind ik wel heel eng!
    En wat gaaf dat je naar Engeland gaat! Ik ben vorige zomer naar Londen geweest, echt heel leuk! <3 En ik vind het ook echt heerlijk dat het weer lente is!

  2. Hoi floor! Ik ben bezig met hetzelfde traject, ook in nijmegen! Misschien dat we een keer met zn tweeen kunnen kletsen? Vind het altijd fijn om met anderen in dezelfde situatie te praten. Je kan me evt mailen ofzo? Let me know! Xx

  3. Wat een opluchting dat je het nu eindelijk echt een naam kan geven. Ik hoop dat de behandeling je heel veel gaat brengen. Veel plezier in Engeland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.