Persoonlijk

Personal Update | De tijd gaat snel!

Wauw, het is alweer een maand geleden dat ik een personal update plaatste. De tijd gaat echt super snel! Over een paar dagen is het officieel lente! Yes! Op dit moment is het helaas geen mooi weer en lig ik in mijn bedje. Vanochtend was ik echt mega duizelig, maar gelukkig gaat het inmiddels wat beter.

Over lente gesproken, ik ben nog steeds bezig met mijn eeuwig durende opruimsessie. Ik wil namelijk eerst wat spullen daadwerkelijk weg hebben voor ik de rest ga uitzoeken. Ik heb al een tijdje wat nieuwe dingen staan op Marktplaats.

Ik schrok net even van het feit dat ik na deze week nog maar 3 weken stage loop en dan moet ik weer terug naar school! Het wordt maar eens tijd dat ik mijn stageproject ga voorbereiden en uitvoeren… 😉 Vorig jaar deed ik dat nog eens even in de laatste week, maar ik wil die stress nu absoluut niet! Wat lichamelijke klachten betreft, ik blijf een beetje rond kwakkelen. De ene dag voel ik me kiplekker om me de volgende dag weer heel zwak te voelen, maar met mijn werkzaamheden blijf ik gewoon doorgaan, wel uit bed, maar hé ik kan wel aantonen dat ik mijn werk doe voor mijn stagebedrijf en dat is het belangrijkste!

Met mijn blog gaat het overduidelijk allemaal weer iets soepeler dan afgelopen maand. Ik voel me ‘s avonds iets beter de laatste tijd, of heb zelfs ‘s ochtends nog tijd over om een berichtje te tikken. Ook loopt er momenteel een hele leuke winactie! Klik hier als je nog niet mee doet.

Hoe gaat het met jullie? 

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “Personal Update | De tijd gaat snel!

  1. Wauw wat gaat zo’n stage snel zeg. Heb het idee dat je nog maar net daar bezig bent. Met mij gaat het goed, druk met werk en sporten en eindelijk begin ik verschil te merken in de cm’s… yay! xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.