Fashion, Lifestyle

Verslag Paris2Day VIP event

Paris2Day VIP EventAfgelopen donderdag was het zover, het Paris2Day VIP event. Romy was uitgenodigd en vroeg of ik met haar mee wilde. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Met z’n tweetjes kwamen we al mega vroeg aan in Assen, dus het heeft even geduurd voor we naar binnen mochten.

Bij binnenkomst werden onze jassen aangenomen door 2 shirtloze mannen. Daarna kregen we een welkomsdrankje en werden we op de foto gezet. (zie foto hierboven). Hierna kregen we wat uitleg en mochten we vrij rondlopen om de collectie te bekijken. Ook was er een modeshow en werden er prijzen verloot. Na afloop kregen we een goodiebag.

We hoefden niet uit te drogen en te vergaan van de honger, want er gingen continu lekkere hapjes en drankjes rond! Gelukkig hadden ze voornamelijk alcoholvrije drankjes, want ik drink geen alcohol.

Paris2Day VIP EventParis2Day VIP Event

Paris2Day VIP EventParis2Day VIP Event

Paris2Day VIP EventParis2Day VIP EventParis2Day VIP EventParis2Day VIP EventParis2Day VIP Event

Er waren redelijk wat bloggers die ik al kende! Sommige had ik al vaker gezien, maar er waren ook een paar die ik voor het eerst in het echt zag! Natuurlijk Danielle, die ik ken van de bloggers whatsappgroep, maar daar sta ik helaas niet mee op de foto. Rowan, maar de foto met haar zullen jullie later zien in My Life On Instagram. Ik heb haar wel even met haar schoonzus gefotografeerd toen ze een instagramfoto aan het maken waren hihi!

Paris2Day VIP EventParis2Day VIP Event Paris2Day VIP EventMet lieve Kim! Ze kwam gelijk naar me toe lopen; Ik ken je blog! Haha zo lief <3

Paris2Day VIP EventEn natuurlijk niet te vergeten Nadia, die ik ook kende dankzij de bloggers whatsappgroep. Was echt super leuk om haar te ontmoeten!

Het was gezellige en drukke avond. Uiteindelijk belandden we met een hele groep bloggers in dezelfde trein, dus konden we nog even nakletsen. Het was nog maar mijn 2e bloggers event, dus ik vond het eerst wel een beetje spannend, maar het is helemaal goed gekomen! Ik wil Paris2Day bedanken voor de leuke avond!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

5 thoughts on “Verslag Paris2Day VIP event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.