Persoonlijk

Pakketje | Meneer olifant en ander levend wezen

Een tijdje terug werd er een winactie gehouden door de Vlaamse Melissa van The mind of an exchange. Ook ik deed hier aan mee. Een tijdje later kreeg ik bericht dat ik de winnares was! Ongeveer 2 weken geleden ontving ik mijn prijs in de brievenbus. Ondanks dat ik het al een tijdje binnen heb leek het me alsnog leuk om jullie te laten zien wat in het pakketje zat.

Gewonnen prijs

De prijs was 2 gummetjes en als extra had ze er nog een klein notitieblokje bij gedaan, super handig! Ik vind de gummetjes heel erg schattig en ik zou het zonde vinden ze ook echt te gaan gebruiken. Ik zal goed voor meneer de Olifant en het andere levend wezen zorgen hoor Melissa!

Heb jij recentelijk een prijs gewonnen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “Pakketje | Meneer olifant en ander levend wezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.