Fashion

Outfit Recap 2014

Outfits, ze zijn regelmatig voorbijgekomen op mijn blog, maar wel minder vaak dan dat ik had gehoopt. Ik vind het namelijk makkelijker om outfitfoto’s te laten maken dan dat ik mijn camera op zelfontspanner zet, maar ik heb natuurlijk niet altijd iemand ter beschikking om de foto’s te maken.

Uiteindelijk zijn er wel een paar leuke outfits uit voortgekomen dit jaar en vandaar vandaag een Outfit Recap 2014! Bij elke outfit zal ik de link naar het artikel plaatsen, zodat je daar kunt zien waar alles vandaan komt en dergelijke!

Age of IgnoranceAge of Ignorance

IMG_7647Reckless & Relentless
IMG_6084Birthday High Tea
DSC_0049Dreaming
IMG_6455Metal Easter
IMG_6543Youtube Friends
IMG_7353Dagje naar Eindhoven
IMG_0026_PhotoshoppedFotoshoot
IMG_7418Dagje naar Madurodam
IMG_8315Heart Shaped Box
IMG_8613Dead By April
IMG_8748Fluffy Kittycat
emo (27)Ik als model

Het is leuk om terug te kijken naar de outfits van dit jaar. Toch zijn het er best wel weinig en daar wil ik in 2015 verandering in brengen. Ik vind het leuk om outfits van anderen te zien dus waarom niet zelf ook meer posten? Wat me opvalt aan deze serie is dat ik voornamelijk bandshirts aan heb. En ik moet ook zeggen, dat is ook wel wat ik voornamelijk draag al probeer ik wel zoveel mogelijk afwisseling te houden in mijn outfits. Voor nu ben ik benieuwd wat mijn outfits in 2015 worden!

Welke outfit vind jij het leukst?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

6 thoughts on “Outfit Recap 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.