Fashion

Outfit | Loving the nature

Het was vandaag lekker weer buiten, dus besloten Dylan en ik naar buiten te gaan en te genieten van het weer. Ik kon ook wel wat afleiding gebruiken. Eigenlijk zouden we vanavond naar een concert van mijn Engelse vrienden, die samen de band Skreamer vormen, maar helaas kan dat door omstandigheden niet doorgaan. Nu is het maar afwachten wanneer de band een nieuwe datum kan plannen om naar Nederland te komen. Ik mis ze in ieder geval wel heel erg, want ik heb ze al 1,5 jaar niet gezien. Althans, Samuel en Sergio dan, de nieuwe bandleden Steve en Adam heb ik nog niet ontmoet in real life, want die zijn er sinds vorig jaar bij gekomen.

Outfit Floor Flawless

 

Outfit Floor Flawless

Outfit Floor Flawless

Outfit Floor Flawless

Outfit Floor Flawless

Outfit Floor FlawlessChoker Outlet | Jas New Yorker | Shirt Skreamer | Broek Kringloop | Schoenen Scapino

We gingen naar een stukje natuur van Delft, waar ook een hertenkamp is. Ik vind het heerlijk om in de natuur rond te wandelen. Ik voel me dan heel vrij en op mijn gemak. Van de rust om me heen kan ik heel erg genieten en het kan me helpen om mijn hoofd leeg te maken. Het doet me eigenlijk wel terug denken aan Londen. Hoewel het een super grote stad is waar het hartstikke druk is, heerst daar in de parken een hele fijne rust. Ik hou er gewoon van om af en toe de rust op te zoeken en even alles achter me te laten. Anders blijven dingen continu door mijn hoofd spoken en dat is niet de bedoeling.

Vind jij het ook fijn om te wandelen in de natuur? 

Lots of love,
Floor Flawless

9 thoughts on “Outfit | Loving the nature

  1. Hoi, ik kom toevallig via de #bloffer fb groep op jouw blog terecht. Viel me op omdat het eens niet een geijkte lifestyleblog was 🙂
    Leuk, veel succes met je blog!

  2. Gave outfit! Hele mooie foto’s ook. Ik vind een wandeling in de buitenlucht ook altijd zo fijn en rustgevend. Helaas heb ik hier niet veel natuurgebied in de buurt.

  3. Dat jasje! Die is leuk zeg! En je schoenen zijn ook leuk, ik ben op zoek naar nieuwe 🙂

    De natuur is heerlijk, ik heb het ook echt nodig om te ontspannen. Ik kijk uit naar het lekkere weer. Boeken lezen in het bos, nice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.