Fashion

Outfit | Dagje naar Madurodam

Het is alweer een week geleden dat ik een dagje naar Madurodam ging samen met mijn moeder. Na de tijd vroeg ik of mijn moeder nog even outfitfoto’s van mij wilde maken, zodat ik jullie kan laten zien wat ik die dag aan had. Door de felle zon is merendeel van de foto’s helaas mislukt, maar toch heb ik er een paar uitgepikt waarmee ik de outfit alsnog kan laten zien.

outfit Madurodam

outfit Madurodam
outfit Madurodam
outfit Madurodam
outfit MadurodamT-shirt Primark | Shorts CoolCat | Over the knee socks geen idee | Schoenen Van Haren | Choker Claire’s | Rainbow Loombandje gekregen | Studsarmband gekregen van Layla

Het was een gezellige dag met mijn moeder bij Madurodam. Ik heb hierover een verslag geschreven en een video gemaakt. Klik hier om dat artikel te bekijken. Mijn moeder en ik gaan niet zo vaak samen een dagje weg, dus het was wel weer eens leuk om te doen! Helaas was het in Den Haag wel minder warm dan verwacht vergeleken met hier in het noorden. Gelukkig had ik mijn over the knee socks in mijn tas gedaan en kon ik die aan doen om toch nog wat warmte te krijgen. Eenmaal thuis was ik blij dat ik binnen was zodat ik weer op kon warmen aangezien het toen al ‘s avonds laat was.

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “Outfit | Dagje naar Madurodam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.