Fashion

Outfit | Being a fashion blogger during photography class

Wat doe je als je tijdens de fotografieles tijd over hebt? Juist ja! Je klasgenoot lief aankijken en vragen; Wil je alsjeblieft outfitfoto’s van mij maken? And so it happened. We liepen naar een speeltuintje in de buurt van onze school. Overigens hadden we wel te maken met mega hard licht want de zon stond pal boven in de lucht, dus sorry voor de kleine beetjes overbelichting haha!

Even serieus, de laatste outfits die ik liet zien waren die van de fotoshoots en dat is natuurlijk anders, maar de laatste outfitpost daarvóór was in oktober… Oepsie! Nu het weer lekker weer is vind ik het weer veel leuker om mijn outfits te tonen terwijl ik buiten sta, dus bij deze!

IMG_0766

IMG_0765

IMG_0771IMG_0769Beanie Takko | Zonnebril geen idee meer waar hij vandaan komt, want heb hem al jaren | Shirt Yoké | Legging Action | All Stars Kringloop

De foto’s zijn gemaakt door mijn lieftallige klasgenoot Ido, die het shirt voor mij heeft uitgekozen toen we in januari samen de stad in waren! Hij zag hem hangen en zei gelijk; dit is wat voor jou! De keuze was tussen wit en grijs en ik ging voor de grijze variant. Het is een one size en kostte maar €10! Koopje dus! Mijn All Stars heb ik voor slechts €7 bij de kringloop gekocht en ze zagen er toen nog gewoon goed uit, dus why not?! Mijn zonnebril heb ik al jaren en het enige puntje is dat ie een beetje scheef is gaan staan, maar verder is ie nog steeds leuk! En ik heb moeite met zonnebrillen uitkiezen, dus ben blij dat ik deze nog steeds kan gebruiken.

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

8 thoughts on “Outfit | Being a fashion blogger during photography class

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.