Fashion

Outfit | Age of Ignorance

Het is al een enorm lange tijd geleden dat ik voor het laatst een outfit heb geplaatst en omdat het zonnetje lekker scheen buiten, besloot ik weer een outfitfoto’s te maken. Gezien het feit dat het de laatste tijd weer kouder begint te worden besloot ik mijn longsleeve van Our Last Night weer eens uit de kast te pakken. Deze is niet te warm, niet te koud. Perfect voor het weer!

Age Of Ignorqance

Floor Flawless

IMG_7713Longsleeve Our Last Night concert | Skinny Jeans Takko | Schoenen Action

Ik moet zeggen dat ik al enorm zin in het volgende concert heb. Volgende maand kan ik ze weer zien en hopelijk ook weer knuffelen! De vorige keer was ik heel erg emotioneel tijdens het concert en ik heb zo’n vermoeden dat het dit keer weer zal gebeuren. Ach, het is mijn favoriete band, dus dan maakt het helemaal niet uit dat ik moet huilen van blijdschap toch?

Draag jij ook wel eens een shirt met lange mouwen of niet? 

Lots of love,
Floor Flawless

6 thoughts on “Outfit | Age of Ignorance

  1. Staat je leuk! En ja, je mag best emotioneel zijn tijdens een concert hoor ^_^
    Ik heb laatst een paar nieuwe lange mouwen shirts gehaald, draagt wel iets fijner tijdens de herfst enzo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.