Fotografie

Oude Suikerfabriek Groningen

Op vrijdag 27 mei gingen we met de hele klas naar de Oude Suikerfabriek in Groningen om daar foto’s te maken. Voor het vak fotografie mochten we een tijd geleden opschrijven wat voor dingen we nog wilden doen tijdens de fotografielessen. Bij de gekozen onderwerpen maakten we een moodboard. Een van de onderwerpen die naar voren kwam was portret op locatie en we vonden het allemaal een leuk idee om in een oude vervallen fabriek te fotograferen: een urbex fotoshoot dus. Uiteindelijk kozen we voor oude suikerfabriek in Groningen, een locatie die voornamelijk nog gebruikt wordt voor feesten.

Ik moet zeggen dat ik het een best creepy gebouw vond. In sommige delen heb je zwak tl-licht en dat is het dan. De ruimtes zijn groot en je voelt je echt een ukkie in het gebouw! Ook hoor je allemaal creepy geluiden doordat het zo hol klinkt vanwege de leegte. Desondanks was het een prachtige locatie om onze opdracht uit te voeren. Ik genoot er deze keer ook stiekem meer van om voor de camera te zitten dan achter de camera. Op een gegeven moment was ik zo in die rol gaan zitten dat ik bijna vergat zelf foto’s te maken haha! Van wat ik op het schermpje kon zien waren de foto’s die klasgenoot Daniëlle van mij gemaakt had erg leuk. Daarom vroeg ik haar of ze deze naar mij toe wilde sturen, omdat ik ze graag wilde zien. Ik ben zo enthousiast geworden over het resultaat dat ik haar toestemming heb gevraagd of ik de foto’s met jullie mag delen en dat mocht!

Oude suikerfabriek

Oude suikerfabriek

Oude suikerfabriek

Oude suikerfabriek

Oude suikerfabriekJas Gekregen | Shirt Avenged Sevenfold | Skinny jeans Kringloop | Schoenen Scapino

Wat vind jij van deze foto’s? Heb jij wel eens een urbex shoot gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

 Foto’s gemaakt door: Daniëlle van der Heide

Tagged ,

13 thoughts on “Oude Suikerfabriek Groningen

  1. Oeh dat lijkt me wel een gave locatie (en ook een beetje eng). Ik vind die oude gebouwen er altijd zo bijzonder uit zien maar eerlijk gezegd ben ik ook wel een beetje bang xD raar dubbel gevoel dus.
    De foto’s zijn echt heel leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.