Lifestyle, Persoonlijk

Ontmoet mij op de Huishoudbeurs!

Dit weekend zal het stil zijn op mijn blog, want ik ben namelijk zowel morgen als zondag te vinden op de huishoudbeurs! Ik ga helpen bij de DYTG Kijkerslounge waar verschillende youtubers een meet&greet zullen houden. De bedoeling is dat ik ga helpen met het begeleiden van de meet&greets en dat soort dingen, maar natuurlijk zou ik het zelf ook wel leuk vinden om een paar van jullie te zien! Ik heb al van een paar mensen vernomen dat ze helaas door de weeks gaan in plaats van aankomend weekend, maar laat het zeker even weten als jij dit weekend er wel bent!

Als je wil weten welke youtubers aanwezig zullen zijn klik dan hier!

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “Ontmoet mij op de Huishoudbeurs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.