Lifestyle, Persoonlijk

”Omdat jij zo dol bent op thee, vond ik dit perfect bij je passen”

Het is alweer een week geleden dat ik afscheid nam als stagiaire bij de DYTG op kantoor. Ik moet zeggen dat het ongelooflijk gek voelde. Ik was er net helemaal aan gewend! Maar, niet getreurd, ik blijf dingen doen voor DYTG! Ze waren eigenlijk wel blij met een extra persoon!

Eelco wilde me niet met lege handen naar huis laten gaan, dus hij had een cadeautje voor me gekocht. Wat zeg ik? Een groot cadeau zul je bedoelen! Ik kreeg namelijk een complete thee set! Hij zei: ”Omdat jij zo dol bent op thee, vond ik dit perfect bij je passen. Op het eerste gezicht zou je denken dat de roze bloemetjes niet bij je passen, totdat je jou beter leert kennen. Als je jou beter leert kennen, zie je jouw lieve zachte kant en daar passen de bloemetjes bij.”

Thee set

Het is zo leuk om te horen! En het is wel waar. We kenden elkaar een paar jaar lang een beetje oppervlakkig hoewel we elkaar wel als vrienden zagen. In de afgelopen maanden hebben elkaar een stuk beter leren kennen en is de band alleen maar sterker geworden. (Eelco als je dit leest, correct me if I’m wrong haha!)

Ik heb het echt onwijs naar mijn zin gehad en ik blijf zeker nog mijn handen uitsteken als ik nodig ben! Sommige taken zijn namelijk niet afgerond en daar kan ik nog lekker mee aan de slag. Ik heb voor mijn idee echt onwijs veel geleerd ook al was het dan niet perse in mijn vakgebied.

Eelco, ik wil je nogmaals bedanken dat ik stage bij je mocht lopen, ik had het zeker niet willen missen! 

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “”Omdat jij zo dol bent op thee, vond ik dit perfect bij je passen”

  1. Wat lief zeg! Kijk dat zijn nou goede en leuke stageplekken!
    Ik heb zelf ook ooit zo’n leuke stageplek meegemaakt, waar ik tijdens Sinterklaas een stijltang kreeg en toen ik wegging zelfs nog een cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.