Beauty

NOTD | Mystic Wish!

Vandaag heb ik een NOTD (Nails Of The Day) voor jullie. Inmiddels heb ik redelijk wat nagellakjes in mijn stash. Ik blijf maar kopen. Toch vergeet ik al snel mijn nagels te lakken en dan heb ik mijn nagels een lange tijd gewoon normaal. Best zonde van al die mooie lakjes, dus ik heb me voorgenomen om weer vaker mijn nagels te lakken. Zo nu en dan wil ik ook een NOTD doen als artikel, als jullie dat leuk vinden.

Mystic Wish!

Vandaag is het een lakje uit de Essence Nail Art Magnetics in de kleur 04 Mystic Wish! Ik heb geprobeerd er een printje in te krijgen met het bij behorende magneetje, maar dat lukte me niet! Beetje jammer, iemand tips daarvoor? In ieder geval lakt dit lakje bijna helemaal in 1 laag(!) Ik vind het ook een prachtige kleur om te dragen zonder de magneet te gebruiken.

Heb jij een nagellak van de Nail Art Magnetics in je bezit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “NOTD | Mystic Wish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.