Beauty

NOTD | Let’s Mauve On!

Omdat bij de vorige NOTD aangegeven werd, dat jullie wel vaker een NOTD artikel wilden zien, besloot ik hier werk van te maken. Een paar dagen geleden lakte ik mijn nagels met een lakje van Catrice in de kleur 140 Let’s Mauve On! De kleur is een combinatie van lila en zacht roze. Het lakje dekt opzich prima na 2 laagjes, maar helaas was de substantie een beetje stroperig. Ook kreeg ik het weer voor elkaar om met mijn andere hand steeds ergens tegen aan te stoten waardoor ik na het 2 keer opnieuw geprobeerd te hebben, de nagellak er maar weer afhaalde. Het heeft namelijk niet zoveel zin om nog een poging te wagen als je inmiddels chagrijnig bent geworden haha!

140 Let's Mauve On!

Heb jij dit lakje in je bezit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “NOTD | Let’s Mauve On!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.