Beauty

NOTD: Heavy Metallilac

Pas toen ik bezig was met mijn nagellak stash uitzoeken een paar maand geleden, besefte ik pas dat ik al heel lang geen nagellak meer had gedragen. Maar toch zocht ik het nog steeds niet om het op te doen. Uiteindelijk heb ik na het opnemen van mijn nagellak stash video mijn nagels weer eens voorzien van een kleurtje.

Heavy Metallilac

Ik koos de kleur 800 Heavy Metallilac van Catrice. Alleen de naam al klinkt super leuk! Daarbij is het een super mooie kleur paars die een glanzend effect in zich heeft. Het lakje dekt in twee laagjes, dus dat is mooi meegenomen. En ja mijn nagels zijn tijdelijk even wat korter. Ze waren zo ongelijk, dat ik ze maar een beetje op dezelfde lengte heb gemaakt/

Over metal gesproken, ik ontdek steeds meer leuke bands. En daarnaast herontdek ik ook weer bands die ik jaren geleden wel eens geluisterd heb. Echt super leuk! Op deze manier heb ik in ieder geval genoeg bands om te benoemen in mijn Bands I listen to serie haha!

Wat vind jij van deze kleur?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “NOTD: Heavy Metallilac

  1. Heb het kleurtje ook en vind het een hele mooie kleur :)! Heb ook de ‘opvolger’ ervan :’ even more heavy than metallilac’. Vind ik persoonlijk zelfs nog net iets mooier omdat hij donkerder is :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.