Persoonlijk

Nieuwe maand, nieuwe kansen

Het is alweer november en een nieuwe maand betekent nieuwe kansen. Althans zo zie ik dat op dit moment. Het is de maand waarin voor mij weer een hoop veranderd. De tijd is voorbij gevlogen en gisteren had ik alweer mijn laatste dag op stage. Morgen verhuis ik alles weer terug naar het hoge noorden (a.k.a Friesland).

Maandag ga ik weer naar school en dan kom ik in een nieuwe klas terecht. Ik moet zeggen; Ik vind het allemaal echt ontzettend spannend! Je zit namelijk wel een aantal jaar bij elkaar in de klas. Nieuwe mensen leren kennen vind ik nog altijd een beetje eng. De gedachte ”Zullen ze me wel accepteren vanwege hoe ik er uit zie en hoe ik ben?” spookt dan altijd meteen door mijn hoofd.

Ergens voelt het alsof ik me moet gaan bewijzen. Nu moet ik zeggen dat het deels ook zo is, want ik doe niet voor niets het jaar over. Ik moet nog harder werken dan vorig jaar, zodat ik goede cijfers haal en me geen zorgen hoef te maken. Gelukkig heb ik lieve mensen om me heen die me heel erg steunen.

Nu ik straks weer naar school ga, hoop ik ook weer elke dag een artikel online te kunnen plaatsen. Ik heb dan tenminste niet meer al mijn spullen verdeeld over 2 huizen. Afgelopen 2 maanden heb ik heel onregelmatig gepost, doordat ik gewoonweg niet de mogelijkheid had om foto’s te maken. Vijf dagen in de week stage betekende vaak dat ik in het weekend nauwelijks energie had en in bed lag of juist met mensen afsprak. Ik baalde als een stekker als ik weer eens niet een artikel kon plaatsen. Nu hoop ik weer de juiste balans te vinden, want ik blog met plezier en ik merk dat jullie de artikelen ook steeds leuker vinden!

Wat staat jou deze maand te wachten?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

Tagged

5 thoughts on “Nieuwe maand, nieuwe kansen

  1. Het is altijd spannend natuurlijk om in een onbekende groep terecht te komen. Maar als ik jou was zou ik proberen om het druk te maken achterwege te laten, lekker belangrijk of zij je wel of niet accepteren, het is namelijk waarschijnlijk niet zo dat als zij het niet doen, dat jij jezelf dan gaat veranderen. En dan nog iets…. als ze je niet zouden accepteren om wie je bent of hoe je er uit ziet… zijn het bekrompen *e*i*k*e*l*s* waar je niet eens mee om zou moeten WILLEN gaan hahaha. Komt helemaal goed meis, je kan dit! xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.