Beauty, Lifestyle

Mijn nieuwe emo scene kapsel

Afgelopen dinsdag was het zo ver, ik liet mijn nieuwe emo scene kapsel knippen bij Kinki Kappers in Groningen. Voor mij erg spannend, want ik was al ruim 2,5 jaar niet meer bij de kapper geweest. Dit door een traumatische ervaring bij een normale salon. Mijn haar was toentertijd aan de achterkant helemaal kort geknipt en voor had ik nog 2 plukken die wat langer waren en een pony.. Totaal niet wat ik wilde! Sindsdien nam ik zelf de touwtjes in handen. Toch nam ik de keuze om toch weer eens naar de kapper gegaan en deze keer ging ik naar Kinki Kappers. Dit vanwege het feit dat ze meer gespecialiseerd zijn in alternatieve kapsels!

Emo SceneDit is mijn haar nu; er zitten weer lagen in, het is iets korter en de lok is nu veel meer uit mijn gezicht! Toch draag ik het liever met mijn extensions, vanwege dat ik het niet meer gewend ben om zulk kort haar te hebben.

Emo SceneZo ziet het er dan uit met extensions. Ik vind het er dan nog net iets leuker uitzien. Waarschijnlijk zal ik het wel veel afwisselen. De ene keer met, de andere keer zonder.

Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt, want mijn haar ziet er nu weer een stuk gezonder uit! Het koste me dan ook wel wat meer dan dat ik voorheen uitgaf aan een kapper, maar dat maakte mij niet uit, zolang ik maar op de goede manier geknipt werd.

Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

10 thoughts on “Mijn nieuwe emo scene kapsel

  1. Ik vind je dit kapsel ( en vooral met extensions erbij ) heel goed staan! (: en ik herken het probleem met kappers, mijn “lok” knippen ze soms te kort, zoooo irritant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.