Lifestyle

Nieuw Album Dead By April: Let The World Know

1535750_10152223968627962_1596907842_n

Let The World Know, het nieuwe album van Dead By April is eindelijk uit! Al een tijdje geleden schreef ik over de nieuwe single As a Butterfly, maar toen zou het nog even duren voor het album zou verschijnen. Gisteren was het eindelijk zo ver, het album is uit! O.a te beluisteren via Spotify (helaas maar een paar nummers, kwam ik achter) iTunes en WiMP.

Het betekent ook dat de tour over een maand van start gaat! Natuurlijk komt de Zweedse band ook naar ons kikkerlandje. Op zaterdag 8 maart zullen ze te zien zijn in Sneek. Ook ik zal daar bij aanwezig zijn, omdat ik Dead By April al heel lang op mijn lijstje heb staan van bands die ik live wil zien. Ik luister de muziek vrij veel, voornamelijk ook de wat oudere nummers. (lees: ik heb hele albums op mijn mp3)

Freeze Frame is een single die bij dit album hoort, maar een tijdje geleden al is uit gekomen. Voor zover ik het album al heb kunnen luisteren, is dit een van mijn favoriete nummers.

 

Ik ben benieuwd naar de rest van het album, aangezien nog niet alles beschikbaar is op Spotify. Ook kijk ik uit naar het concert, dat overigens 2 dagen na mijn verjaardag plaats vindt! (edit: uiteindelijk ben ik door omstandigheden niet meer gegaan)

 Wat vind jij van Dead By April?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “Nieuw Album Dead By April: Let The World Know

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.