Fashion

New In | Vesten, shirts en zomerjurkje

Vorig weekend had ik een feestje bij Sacha thuis en daar mocht ik ook een paar kledingstukken uitkiezen van de kleding die weg ging. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen! Ik koos voor 3 vesten, 2 shirts en een zomerjurkje. Ik wilde al heel lang een vest met oortjes en nu heb ik er gelijk twee! Natuurlijk mocht een Hello Kitty vest ook niet ontbreken. Vandaag laat ik in simpele foto’s zien wat ik heb meegekregen, maar in outfitposts zullen ze nog beter te zien zijn.

KattenvestKattenvestHello Kitty vestmonster shirt monster shirt

zomerjurkje

Het vest op de eerste foto heb ik gelijk aan gedaan en daar komt morgen een outfitpost mee! De rest hoop ik zo snel mogelijk te dragen en outfitfoto’s mee te maken!

Wat vind jij van deze kledingstukken?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

6 thoughts on “New In | Vesten, shirts en zomerjurkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.