Fashion

New In | Platform Shoes & Choker

Platform shoes

Platform Shoes, iets wat ik al heel lang wilde hebben. Ik zie ze regelmatig voorbij komen op Lookbook en ze zien er zo gaaf uit! Een tijdje geleden gaf Robin aan, dat ze die van haar wilde verkopen. Robin ken ik inmiddels 2 jaar en had ik al super lang niet gezien. Ik vroeg haar om de maat van de schoenen en de prijs en besloot afgelopen maandag met haar af te spreken in Amsterdam. Op deze manier had ik de mogelijkheid de platform shoes van te voren te passen. Ze zitten als gegoten! Ik kocht ze daarom van haar voor slechts €25. Ik ben echt super blij met deze schoenen. De plateauzool is zo’n 8cm dik! Waar de schoenen oorspronkelijk vandaan komen weet ik niet.

Platform Shoes

Vervolgens gingen we samen het centrum van Amsterdam in en kocht ik bij de Claire’s nog een nieuwe choker met piramide studs voor €5,95. Ik was al een tijdje naar zo’n choker op zoek. Inmiddels is dit alweer de 4e choker die ik in mijn bezit heb!

Studs Choker

Het was een super gezellige middag en ik ben heel erg blij met deze twee aankopen. Het was het lange reizen zeker waard! Deze twee items zullen zeker nog voorbij komen in een outfitpost!

Wat vind jij van Platform Shoes?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , ,

9 thoughts on “New In | Platform Shoes & Choker

  1. Het is niet mijn ding, maar dat had je denk ik wel verwacht haha, maar ik ben wel alsnog benieuwd naar outfits met de schoenen, want soms kan het dan toch leuker zijn dan ik verwacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.