Fashion

New In | Ketting van Mystica Nocturna

Mystica Nocturna Ketting

Op Facebook neus ik regelmatig wat rond in verschillende groepen, om te kijken wat er te koop wordt aangeboden. Zo viel mijn oog op een gegeven moment op een advertentie van Patricia, die een ketting met kruis aan bood. Het kruis is bewerkt met zilveren en zwarte diamantjes. Over de foto heen zat een logo en ik besloot naar de naam die erop stond te googlen. Het bleek een ketting uit haar eigen webshop Mystica Nocturna te zijn! 

Mystica Nocturna Ketting

Ik was opslag verliefd op de ketting en maakte een afspraak met haar om hem op te halen. Ik vond het erg prettig dat ik hem ook persoonlijk af kon komen halen, want dat scheelde me weer in de kosten. Als ik het had laten verzenden kwamen er nog verzendkosten overheen. Uiteindelijk was ik voor deze super leuke ketting maar €4 kwijt. Ik weet natuurlijk niet of ze het vaker thuis af laat halen. De verzendkosten vallen in principe ook wel mee, afhankelijk van welk product je koopt.

Naast sieraden verkoopt ze ook dameskleding en andere accessoires zoals tassen. Er zitten erg leuke dingen tussen voor een redelijke prijs en ik ga de webshop zeker vaker bezoeken!

Wat vind jij van deze ketting? 

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “New In | Ketting van Mystica Nocturna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.