Fashion

New in | Bandmerch

Band merch

Bandmerch van je favoriete bands is natuurlijk onmisbaar in je garderobe. Langzaam maar zeker begint mijn bandmerch stash zich uit te breiden. Vorige week vrijdag, kreeg ik van Layla een paar shirts als verlaat verjaardagscadeau. Het waren 3 shirts van 3 verschillende bands. Ze zijn natuurlijk niet nieuw, maar zij droeg ze zelf niet meer. De shirts zijn afkomstig van de bands Asking Alexandria, Attack Attack! en blessthefall. Van deze bands had ik nog geen shirts, dus ben ik er extra blij mee!

Asking AlexandriaHet shirt van Asking Alexandria hoort bij het album Reckless and Relentless dat in 2011 uitkwam. Ik heb deze band in januari live gezien.

Attack Attack! Dit shirt is van Attack Attack! Deze band luister ik zo af en toe en door dit shirt ben ik er weer achtergekomen hoe leuk deze band is! De tekst die op dit shirt staat komt uit het nummer The Wretched.

blessthefallAls laatste Bless The Fall. Deze band beluister ik regelmatig. Ik weet niet precies waar deze tanktop aan gelinkt is.

Mijn collectie is weer netjes aangevuld en ik kan niet wachten om het te gaan dragen. Er zullen zeker nog outfitposts voorbij komen met deze shirts! Ook ben ik waarschijnlijk van plan om een keer een video te maken over mijn bandmerch. Laat me weten of jullie dat leuk vinden om te zien!

Ik wil Layla nogmaals bedanken voor het geven van deze shirts en de gezellige dag die we toen hadden! Ik hoop dat we elkaar in het vervolg wat vaker zullen zien, want het gebeurt eigenlijk veel te weinig!

Heb jij bandmerch van deze bands? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “New in | Bandmerch

  1. Ze zijn super leuk! Ik heb zelf 1 nightwish vest, maar wil er zeker nog een aantal bij hebben! Zeker een van Xandria en ook van Asking Alexandria. Zo een filmpje lijkt me trouwens echt heel leuk.

  2. OMFGGGGGGGG *O*< ILOVETHOSE SHIRTSSS<
    cant wiat till i have my own shirts of Attackattack!, Asking, and blessthefall,
    T^T still dont got them

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.