Beauty, Fashion

New in | 90’s Chokers en Nagellak

IMG_8127

Met Kim had ik het erover dat ik de 90’s chokers nog steeds helemaal geweldig vind, maar op den duur de mijne heb weggedaan. Mijn oude 90’s choker was namelijk helemaal verkleurd! Tegenwoordig zijn ze weer helemaal hot en Kim had nog een setje voor me liggen. Tot mijn grote verrassing stuurde ze er nog meer bij! 

IMG_8130Als eerste natuurlijk de beloofde 90’s chokers met daarbij een armbandje van hetzelfde materiaal. Ik had liever de chokers natuurlijk liever in het zwart gehad, maar voor nu ben ik eerst ook wel tevreden! Ik heb de geliefde 90’s choker weer! Deze zullen jullie nog wel voorbij zien komen in een outfit.

IMG_8134Daarnaast stuurde ze me ook nog een geparfumeerde plaktattoo. Stiekem ben ik hier heel erg nieuwsgierig naar!

IMG_8157

En tot slot deed ze er ook nog twee nagellakjes bij. Ik weet niet wat het is, maar de kleuren wilden op de camera maar niet overeen komen met de werkelijke kleuren. In ieder geval is het linker lakje eentje van Miss Sporty in de kleur 464 en het rechter lakje eentje van Essence in de kleur 63 Purple Cherry.

Ook wil ik even melden dat het verslag van CityRock die ik heb geschreven inmiddels online staat. Klik hier om dat verslag te lezen.

Krijg jij wel eens random goodies toegestuurd?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “New in | 90’s Chokers en Nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.