Lifestyle, Persoonlijk

Never lose hope

large

Soms lijkt het alsof alles tegen zit. Je ervaart alleen maar tegenslagen en ziet het daardoor somber in. In zulke periodes kan de quote ”Never lose hope” heel erg helpen. Vooral als dit wordt gezegd door mensen uit je omgeving. Geef niet op, geloof in jezelf en ga de strijd aan, je weet niet wat morgen je zal brengen. Hoop houden gaat vrij lastig als je niet in jezelf gelooft. De kunst is om er een positieve draai aan te geven en gewoon er voor gaan. 

Zoals ik in ”Zeg hoe gaat het nou met je” vertelde, heb ik het erg druk met school. We zitten nu in de afronding en ik weet niet zeker of ik het ga halen. Doordat ik de eerste cijfers terug heb gekregen heb ik toch nog hoop gevonden om nog even te knallen. Ik wil laten zien dat ik het kan! Het gaat me misschien door mijn chronische ziekte wat minder makkelijk af dan de rest, maar ik doe in ieder geval mijn best. Meer kan ik niet doen.

Zo is het ook met andere dingen, meer dan je best kun je niet doen. Als mensen je niet goed genoeg vinden, jammer dan. Er zijn altijd wel mensen die achter je staan en je steunen! Daar ben ik afgelopen week zelf ook achter gekomen. Mensen die een negatieve invloed op me hebben besteed ik geen aandacht meer aan, want daarmee haal ik mezelf alleen maar naar beneden. Ik probeer zo positief mogelijk te doen, want hiermee bereik ik meer dan met negatief zijn!

Don’t lose hope, you never know what tomorrow will bring!

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

Tagged

2 thoughts on “Never lose hope

  1. Heel mooi dat je de negatieve dingen van je afschud.
    Nu kan de positiviteit weer naar binnen en gaat het je zeker lukken wat je wilt bereiken.
    Heel veel geluk en toi toi toi. Cors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.