Persoonlijk

My life in pictures #9

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Deze twee weken bestonden uit dingen afronden voor school, sneeuw en Hello Kitty.

My life in pictures #9Deze Hello Kitty knuffel kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Chantal, om mij wat op te vrolijken, superlief! 

My life in pictures #9Ik kreeg een pakketje, maar wist eerst niet zeker wat er in zat…

My life in pictures #9…totdat ik het pakketje open maakte! Het bleek mijn bestelling van Choies te zijn waar ik gisteren over schreef, me happy!

My life in pictures #9Bij ons in het hoge noorden was sneeuw gevallen! Toen ik de foto naar een paar mensen stuurde die in het zuiden/zuid-westen wonen, werden ze jaloers haha. Helaas was het al weer vrij snel weg!

My life in pictures #9Januari en pepernoten, ja ik weet het, een vreemde combinatie. Ik ben namelijk in principe de enige thuis die ze eet en ze waren nog niet op. Toch moesten ze maar eens op dus besloot ik het laatste beetje als tussendoortje te nemen!

My life in pictures #9Ready om in de sneeuw te gaan lopen met mijn leuke kitten muts van de Primark! Ik kan nog steeds geen genoeg krijgen van deze muts!

My life in pictures #9Na ruim 2,5 week eindelijk weer een video kunnen opnemen! Ik probeer namelijk 2 keer per week een video te plaatsen, maar dat lukt me niet altijd. Doordat ik het druk had, voelde ik me vaak te moe of was het al donker om een filmpje op te nemen. Gelukkig ben ik inmiddels een beetje back in de routine!

My life in pictures #9Ik kreeg onverwachts een superlief kaartje van mijn bestie Patricia! Aan de binnenkant had ze een woordenspin gemaakt met dingen die bij mij passen. Ook schreef ze dat ze mij dat kaartje stuurde, omdat ze me lief vind en ik wel een oppepper kon gebruiken. Ze schreef als laatste dat we samen een keer anime moeten gaan kijken en dat vind ik een heel goed idee! I love you Peet! <3

My life in pictures #9Ik ging naar Kruidvat om haarverf, maar kwam zoals gewoonlijk weer met meer thuis. Omdat het sale is en het oude assortiment van Essence en Catrice eruit gaan, besloot ik even rond te snuffelen bij de make-upjes. Ik kwam niet met heel veel thuis, maar binnenkort komt er weer een minishoplog aan!

Ik ben blij met de vrolijke dingetjes die gebeurd zijn de afgelopen twee weken. Ik kon inderdaad wel een oppepper gebruiken. Op school is het niet zo goed gegaan wat betreft toetsen en opdrachten en misschien dat het je al was opgevallen, maar Sander en ik zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. We vinden het allebei beter zo, aangezien we steeds vaker ruzie kregen en we allebei het idee hadden dat we nogal veranderd waren. Dit was al het geval bij de vorige My Life In Pictures, maar op dat moment wilde ik er nog niet over schrijven. Inmiddels ben ik wel wat rustiger geworden en ik kon me afgelopen week weer iets beter focussen op school, ook al weet ik dat ik een paar onvoldoendes heb gehaald. De aankomende periode ga ik op stage, maar daar zal ik nog een apart artikel over schrijven!

Wat heb jij de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.