Persoonlijk

My life in pictures #8

Na twee (voor mijn gevoel) langzaam gaande weken, is het weer tijd voor een My Life In Pictures. De afgelopen 2 weken ging het door persoonlijke omstandigheden niet zo geweldig en dat is dan ook te zien aan het maar kleine aantal gemaakte foto’s.

In ieder geval ben ik in de afgelopen 2 weken naar de kapper geweest en zag 2 van mijn beste vrienden eindelijk weer.

My life in pictures #8Terug van de kapper in de trein! Helaas was mijn haar verwaaid zodra ik de deur van de kapperszaak uit stapte..

My life in pictures #8Oftewel dat resulteerde in thuis nog een nieuwe foto maken haha! Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe kapsel.

My life in pictures #8Na een kort dagje school was ik alweer vroeg thuis, mooi dacht ik, vooruit werken voor mijn blog! Dat werd hem dus niet, omdat de batterij van mijn camera besloot leeg te zijn *zucht*

My life in pictures #8Ik ben nog steeds superblij met mijn kattenmuts van de Primark! It’s so cute!

My life in pictures #8Eindelijk lieve Casper en Marc weer gezien, Marc maakte deze foto van Casper en mij dus sorry voor de onscherpte haha! Ze hebben me enorm opgevrolijkt <3

My life in pictures #8Een mok warme chocolademelk met mini marshmellows! Nomnomnom <3

Ik hoop dat alles snel weer een beetje beter gaat, zodat ik ook weer met meer plezier aan het bloggen sla. Blogging is my escape of life, maar ik trek wel  een grens tussen dingen die ik wel en niet wil plaatsen.

Wat heb jij de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “My life in pictures #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.