Persoonlijk

My life in pictures #77

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Mijn blog vierde haar 3e verjaardag en ik kwam een kijker tegen in de trein!

Mijn blog bestond op 9 oktober alweer 3 jaar. Wat gaat de tijd toch snel! Je kunt nog steeds meedoen aan de winactie! Klik hier als je nog niet mee doet.

Niets vermoedend stapte ik de trein in en toen ik ging zitten werd me ineens gedag gezegd. Het bleek Sabrina te zijn, iemand die me al heel lang volgt op mijn blog en YouTube! Het was erg leuk om haar eens te ontmoeten en even te kletsen!

De herfstvakantie is voor mij afgelopen vrijdag van start gegaan. Ik deed de hele dag lekker rustig aan en werkte mijn lijst aan gemiste video’s en blogposts weg.

Mijn vakantie spendeer ik lekker bij Joey thuis. Vandaag zijn we overigens 2 maanden samen! We hebben het gisteren min of meer gevierd door de hele dag samen te zijn en binnen te blijven aangezien het regende. Vandaag heeft hij studio opnames met Mørket en vanavond een optreden met DAMN, daarom hebben we gisteren aandacht besteed aan de 2 months anniversary. Vrijdag was hij gewoon werken terwijl ik in het huis zat en ik kan zeggen dat het inmiddels begint te wennen om alleen te zijn in zijn huis. Ik begin me zo langzamerhand steeds meer thuis te voelen hier. Misschien helpt het ook wel mee dat ik al het een en ander aan eigen dingetjes hier heb staan. De eerste keer dat ik hier alleen zat voelde het nog een beetje ongemakkelijk en nieuw. Nu dartel ik een beetje rond met mijn eigen dingetjes en red ik me prima. Al kijk ik altijd wel uit naar het moment dat hij weer thuis komt en ik weer tegen hem aan kan kruipen!

Wat ga jij deze herfstvakantie doen?

lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.