Persoonlijk

My life in pictures #36

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Veel bijzonders heb ik niet gedaan, maar ik ben wel ineens meer actief geworden op Instagram in deze twee weken! 

~Nothing lasts forever~

In de ochtend wacht Babs altijd op me en deze keer wilde ze gelukkig wel aandacht in plaats van eten.

Ik dacht laat ik maar even mijn nieuwe video maar even delen op Instagram, omdat ik wist dat een aantal van mijn volgers daar me niet volgen op youtube, maar deze video toch wel interessant zouden vinden.

Het leuke van dat ik weer tijdelijk in Zaandam woon is dat ik de mensen die ik daar ken weer kan zien! Zo ook Maurits waarmee ik nu regelmatig afspreek.

Babs ging miauwend voor de deur zitten in de hoop dat mijn zus beneden kwam om haar eten te geven. Dat werkte niet, want dat kan mijn zus niet horen. Ik mag Babs geen eten geven als mijn zus gewoon thuis is, omdat ze anders bij beide gaat schooien in de hoop dat ze meer krijgt en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Toen ik een van de dagen naar huis liep, was de lucht zo mooi! Dit zag ik aan het begin van de straat en stopte even om er een foto van te maken.

Wat doe je als producten op moeten omdat je in het weekend naar je ouders gaat? Juist! Het opeten als ontbijt! Ik had namelijk toch nog precies genoeg brood voor alleen lunch, dus liever dit als ontbijt dan helemaal niks natuurlijk.

De baas kwam na ruim een week afwezigheid weer terug op de redactie, mét beschuit met muisjes! Zijn tweede zoontje is namelijk geboren!

Even een snelle OOTD

Ik droeg deze week voor het eerst dit Hello Kitty vest terwijl ik hem al bijna een jaar heb! Ik wist namelijk niet zo goed waarmee ik het wilde combineren en uiteindelijk heb ik dat gedaan met mijn Our Last Night 10 years anniversary shirt die ik in oktober bij het concert heb gekocht.

Helaas ben ik de afgelopen week goed ziek geweest wat vrijdag resulteerde tot huilend naar huis bellen dat ik eerder naar huis kwam. Uiteindelijk heb ik door wisselstoringen er 4,5 uur over gedaan om thuis te komen in plaats van 3 uren. Inmiddels voel ik me gelukkig een stuk beter en dat is maar goed ook, want dinsdag ga ik samen met Maurits naar Falling In Reverse in Utrecht!

Ben jij toevallig ook ziek geweest in de afgelopen twee weken?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “My life in pictures #36

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.