Persoonlijk

My life in pictures #35

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In deze twee weken was er sneeuw en ging ik naar een concert. 

Ik plaatste een artikel over de laatste shoot door Cecilia. De foto’s zien er zo gezellig uit!

Even lekker bijkletsen onder het genot van een Hot Chocolate bij de Starbucks.

Do you wanna build a snowman? Vorige week zaterdag toen ik op Instagram keek zag ik allemaal foto’s van sneeuw. Toen ik zelf naar buiten keek, lag het hier ook! Dit is bij onze voordeur hihi!

Ik blijf zo blij zijn met deze foto! Tyler is zo lief! Ik heb overigens keihard gelachen om Katie (de drummer) die gezorgd heeft voor een photobomb haha!

Opnieuw Starbucks, omdat ik vrijdagavond lang in de kou moest wachten met overstappen.

Inmiddels heb ik mijn eerste stageweek achter de rug en zoals jullie misschien wel gemerkt hebben zijn er wat minder artikelen online gekomen. Het is weer even wennen dat ik lange dagen maak, waardoor ik ‘s avonds bekaf ben. Ik weet dat als ik met tegenzin en enorme vermoeidheid artikelen ga schrijven het dan bomvol met fouten zit en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Vandaag ga ik proberen het een en ander te fotograferen, zodat ik in ieder geval wat foto’s heb voor de komende week!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

3 thoughts on “My life in pictures #35

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.