Persoonlijk

My life in pictures #34

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ondanks dat ik ook ziek ben geweest, heb ik aardig wat leuke dingen gedaan in de afgelopen twee weken! 

Natuurlijk hoort huiswerk maken er af en toe ook bij. Op de eerste zondag van januari was ik druk bezig met een opdracht. De periode is namelijk alweer bijna afgelopen en het duurt niet lang meer voor mijn stage begint!

Op dezelfde dag kwam ‘s middags nog wat familie voor mijn moeders verjaardag. Omdat m’n moeder op 31 december jarig is, viert ze het vaak in het weekend erna voor haar broers met aanhang.

Ik vond het wel weer eens tijd om de laagjes weer goed in mijn haar te hebben, dus bracht ik een bezoekje aan Kinki Kappers!

Ik vond het wel weer eens tijd om mijn make-up stash uit te zoeken. Wat op deze foto staat gaat allemaal weg omdat ik het niet (meer) gebruik.

Vorige week zondag had ik een fotoshoot samen met deze lieverds! De foto’s laat ik in deze week nog voorbij komen in een artikel!

Na lange tijd wachten had ik eindelijk nieuwe ringetjes voor mijn lip besteld en ik kreeg ze afgelopen week binnen. Natuurlijk deed ik ze gelijk in en ik moest er de eerste dagen wel een beetje aan wennen!

Gisteren was het zover: Awkward Fest, oftewel de fanmeeting van Sanne. Dat Alwin en Saske van Vet Gezellig zouden komen dat wisten we, maar als grote verrassing kwamen Vera en Teske ook nog!

Ik was tussendoor een paar dagen ziek, waarschijnlijk buikgriep. Maar dat neemt niet weg dat ik een geweldige twee weken achter de rug heb. Het is een goed begin van 2015 en daardoor ben ik alleen maar benieuwd wat dit jaar me nog meer zal brengen!

Heb jij in de afgelopen twee weken nog leuke dingen gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

4 thoughts on “My life in pictures #34

  1. Leuke foto’s! Af en toe je stash uitzoeken is leuk he? Even schoon schip maken. Ook wil ik graag een keertje naar Kinki Kappers, maar die zitten volgens mij niet eens hier in de provincie. Je haar zit echt tof. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.