Persoonlijk

My life in pictures #33

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Het was de afgelopen weken natuurlijk vakantie met daarin Kerst en oud en nieuw.

Eindelijk na een paar maand stond mijn Bloglovinaccount even op 0 ongelezen blogposts! Maar rondom de feestdagen ben je natuurlijk wat drukker en dan loop je al snel weer een paar dagen achter 😉

Alex gaf me de nieuwste cd van Epica als random cadeautje! Lief! <3

Natuurlijk werd er lekker gegeten met Kerst! Natuurlijk paste vanaf deze positie niet alles op de foto, maar zo krijg je een idee wat we zoal gegeten hebben op 1e Kerstdag.

Natuurlijk hadden ook wij een kerstboom en deze is inmiddels de deur weer uit. Er staan alleen nog her en der wat andere kerstaccessoires.

Tweede Kerstdag stond er niets bijzonders op de planning, dus begon ik de dag met het lezen van blogs en een lekker kopje thee!

Uploaden duurt op mijn laptop uren! Zo raar, want bij mijn oude laptop duurde dat meestal maximaal 10 minuten! Ook op de computer van mijn ouders duurt het helaas uren… Achja, de video’s komen tenminste online en dat is het belangrijkste!

Voor het eerst dat ik de Jamin binnen liep en ook daadwerkelijk iets meenam! Beide dingen waren enorm lekker en waren dan ook snel op hihi!

Ik hield mezelf lekker warm met de kleine haard (ja met echt vuur) in de eetkamer, terwijl ik bezig was met mijn huiswerk. Voor het grootste gedeelte heb ik rust genomen om te kunnen genieten, maar dit weekend moest ik er toch weer aan geloven.

Morgen moeten we helaas weer naar school, ik begon net zo te wennen aan de vakantie! Het wordt weer een drukke tijd, want volgende maand begint de stage. Daarom wordt het even hard werken, maar dat komt vast allemaal wel goed.

Hoe was jouw vakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

4 thoughts on “My life in pictures #33

  1. Oh? Is de nieuwe van Epica al uit? Morgen even checken dan. Als ik het goed heb staan ze binnenkort in Groningen te spelen toch? EN lekker zo’n openhaard in huis. Lijkt mij ook wel wat haha

  2. Wat leuk zeg een open haard in huis, maakt het wel een stuk gezelliger denk ik. Ik vind het ook wel jammer dat morgen mijn korte kerstvakantie weer voorbij is en het werk weer gaat beginnen. Toch aardig wat kunnen relaxen de afgelopen week. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.